نوشته شده توسط : محبوبه

توقف پروازهای بین المللی هواپیمایی ترکیش تا چه زمانی ادامه دارد؟

زمان به پایان رسیدن توقف پروازهای بین المللی هواپیمایی ترکیش با توجه به شیوع کرونا در کشور ترکیه مشخص شد. برنامه این خط هوایی برای پروازهای داخلی نیز اعلام شد.

تور وان

توقف پروازهای بین المللی هواپیمایی ترکیش قرار است تا روز بیستم می (سی و یکم اردیبهشت) ادامه پیدا کند. به این ترتیب تا یک ماه و سه روز دیگر، این خط هوایی اصلی کشور ترکیه هیچ پروازی به دیگر نقاط دنیا نخواهد داشت. این موضوع نشان می‌دهد متاسفانه تا اطلاع ثانوی، خبری از تور استانبول یا دیگر شهرهای این کشور نیست. توقف پروازهای داخلی زودتر به پایان رسیده و قرار است از روز بیستم آوریل (پنج روز دیگر) رفت و آمدهای هوایی داخلی از سر گرفته شوند.

 

نزدیک به یک ماه از اعلام پاندمی کرونا می‌گذرد. پاندمیک اعلام کردن ویروس کرونا به این معنی است که هیچ نقطه‌ای روی کره زمین از شر آن در امان نبوده و به همه کشورهای دنیا راه پیدا کرده است.

 

بر اساس آماری که دانشگاه جان هاپکینز آمریکا روزانه درباره تعداد مبتلایان به کووید 19 در هر کشور به تفکیک ارائه می‌کند، اکنون در 183 کشور دنیا، بیمارانی مبتلا به کروناویروس جدید وجود دارد! کمترین تعداد مبتلا، 1 نفر، مربوط به کشور یمن است، هر چند در حقیقی بودن این آمار شک داریم. یمن سال‌ها است در وضعیت جنگ قرار داشته و به خاطر ضعیف شدن سیستم سلامت، قادر نیست به درستی از مردم این کشور تست کرونا بگیرد.

تور زمینی باکو

کرونا به 183 کشور دنیا راه پیدا کرده و نقطه پاکی روی کره زمین وجود ندارد! به همین دلیل توقف پروازهای بین المللی هواپیمایی ترکیش منطقی به نظر می‌رسد. از آن جایی که آمار تعداد مبتلایان در بسیاری از کشورها از جمله خود ترکیه صعودی است، برای جلوگیری از دامن زدن به این مشکل باید از رفت و آمدهای غیر ضروری مخصوصا از کشوری به کشوری دیگر، خودداری کرد. یکی از راه حل‌های ترکیه تا امروز، توقف پروازهای بین المللی هواپیمایی ترکیش بوده است.

تور باکو

تور گرجستان

بر اساس آخرین آمار، در ترکیه 65 هزار و 111 نفر به کرونا مبتلا شده و از بین آن‌ها 1403 نفر جان خود را از دست داده است. اگرچه بیماری کووید 19 خیلی دیر به ترکیه رسید، اما اکنون در شهرهای مختلف آن در حال تاخت و تاز است؛ وضعیت ویروس کرونا اصلا مناسب نیست، به طوری که فقط در بیست و ششم فروردین، ابتلای 4 هزار و 62 نفر به آن تایید شد! این آمار، دو برابر تعداد مبتلایان گزارش شده در ایران طی یک روز است.

https://bisungasht.com/mag/suspension-turkish-airline-coronavirus/



:: برچسب‌ها: تور باکو , تور استانبول ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

اعلام ممنوعیت رفت و آمد ناگهانی در ترکیه فاجعه‌ به بار آورد

ممنوعیت رفت و آمد در سرتاسر ترکیه برای دو روز، به ناگهان اعلام شد. در پی این اتفاق عضو کمیته علمی کرونا ترکیه از افرادی که روز گذشته بیرون بودند درخواست کرد خود را برای دو هفته قرنطینه کنند.

تور گرجستان

تور زمینی باکو

تور وان

تور باکو

 

 

ویروس کرونا در ترکیه خیلی دیر ورود پیدا کرد، اما اکنون با سرعتی بالا در حال انتشار است. مسئولان این کشور به منظور مقابله با بیماری کووید 19 به طور ناگهانی ممنوعیت رفت و آمد را اعلام کردند. قرار است برای دو روز معادل 48 ساعت مقررات سفت و سختی برای رفت و آمد در همه شهرهای عمده برقرار باشد. ممنوعیت رفت و آمد متاسفانه اتفاقی فاجعه‌بار را رقم زد. به نظر تا مدتی طولانی از تور استانبول و دیگر شهرها این کشور منع خواهیم بود.

 

اگرچه هدف دولت از این کار کمک به مهار ویروس کرونا در وضعیت تاخت تاز شدید کنونی بود، اما به نظر نتیجه عکسی داشت! همانطور که در تصویر زیر پیداست، بعد از اعلام ناگهانی این خبر شهرهای مختلف به شدت شلوغ شد و مردم سراسر ترکیه برای خرید کردن و تامین مایحتاج خود به فروشگاه‌ها هجوم آوردند. در حالی که در بحبوحه شیوع کرونا قانون فاصله‌گذاری اجتماعی باید در همه کشورها رعایت شود، ترکیه به ناگهان بسیار شلوغ شد. این موضوع نگرانی شدید یک عضو کمیته علمی کرونا ترکیه را در پی داشت.

 

ممنوعیت رفت و آمد

 

پروفسور کایا از افرادی که شب گذشته بیرون از منزل حضور داشتند درخواست کرد خود را برای دو هفته قرنطینه کنند. گفتنی است علت اعلام قرنطینه دو هفته‌ای برای ویروس کرونا جدید، دوره نهفتگی آن است. برخی بیماران ممکن است حتی تا 14 روز بعد از وارد شدن ویروس به بدنشان، نشانه‌ای از بیماری بروز ندهند، در حالی که ناقل عامل بیماری‌زا هستند!

 

این عضو کمیته علمی کرونا در کشور ترکیه با اشاره به شلوغی شدید خیابان‌ها و معابر طی شب گذشته و هجوم یکباره افراد زیادی به بیرون از منزل درخواست کرد لطفا هر فردی که شب گذشته به منظور خرید کردن از منزل بیرون آمده، خود را برای دو هفته قرنطینه کرده و با هیچ فردی تعامل نداشته باشد.

 

پروفسور کایا ضمن انتشار یک توئیت گفت ای کاش روز گذشته از منزل بیرون نمی‌رفتیم. متاسفانه دوستان و آشنایان ما (درست یا غلط) این کار را انجام دادند. این اتفاق می‌تواند شبیه به یک بمب در انتشار ویروس کرونا عمل کند.

https://bisungasht.com/mag/warning-turkish-people-lockdown-self/



:: برچسب‌ها: تور باکو , تور استانبول ,
:: بازدید از این مطلب : 120
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

​قرنطینه خانگی چیست و چه تفاوتی با ایزوله کردن دارد؟

قرنطینه خانگی دارای قوانینی است که حتما باید رعایت کنید. در این مطلب به بررسی چگونگی انجام آن و همچنین تفاوتش با ایزوله کردن می‌پردازیم.

 

تور گرجستان

تور دبی

تور زمینی باکو

تور وان

تور باکو
تور استانبول  

 

 

 

ویروس کرونا جدید با نام علمی SARS-COV-2 که سبب بیماری کووید 19 می‌شود، هنوز ناشناخته است. به همین دلیل توصیه شده حتی در صورت داشتن علائمی شبیه به سرماخوردگی، خود را برای چند روز قرنطینه کنید. قرنطینه خانگی دارای یک سری قوانین و اصول بوده و تنها در صورت رعایت آن‌ها، نتایج موفقیت‌آمیز و موثری خواهید داشت.

 

نکته اینجاست که در کنار قرنطینه، اصطلاح دیگری با نام ایزوله کردن نیز وجود دارد. بسیاری از افراد تفاوت بین این دو را نمی‌دانند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم برای کمک به مبارزه با این بیماری تنفسی مرگبار، اطلاعات عمومی خود را افزایش داده و مخصوصا شیوه صحیح قرنطینه خانگی و همچنین ایزوله کردن را یاد بگیرید.

 

محققان عقیده دارند ویروس کرونا، در برخی افراد خود را شبیه به یک بیماری سرماخوردگی ساده نشان می‌دهد. این موضوع شاید به نظر خوشحال‌کننده به نظر برسد، اما از یک دیدگاه بسیار خطرناک است. برخی افراد، علائم ضعیفی مثل یک آنفلوآنزا ساده یا حتی سرماخوردگی از خود بروز می‌دهند، اما در صورت انتقال ویروس به بدن فردی دیگر، وی را به کام مرگ خواهند کشاند. سیستم دفاعی هر بدن وضعیت متفاوتی داشته و از طرفی کروناویروس در بدن هر میزبان، رفتار متفاوتی خواهد داشت.

 

به همین دلیل هیچ جایی برای ریسک کردن وجود ندارد. در صورتی که جان عزیزانتان را دوست دارید، در صورت داشتن کوچکترین علائم از بیماری باید خود را قرنطینه خانگی کنید. تصور نکنید یک مبتلا به کووید 19 لزوما دارای سرفه، تنگی نفس و تب است. برخی بیماران حتی با آبریزش بینی، خارش گلو و دیگر علائم سرماخوردگی مواجه شده‌اند. البته این موضوع خوشحال‌کننده است، اما هیچ تضمینی برای رفتار مشابه ویروس در بدن پدر، مادر، خواهر و برادر، دوستان و همکاران شما وجود ندارد.

 

قرنطینه خانگی

 

به همین دلیل تاکید می‌کنیم تفاون قرنطینه خانگی و ایزوله کردن را یاد گرفته و به خوبی نحوه انجام هر دو را بیاموزید. در صورت داشتن علائمی شبیه به سرماخوردگی، سریعا این راهکارها را دنبال کنید.

 

فرق بین ایزوله کردن و قرنطینه خانگی

وقتی به خاطر داشتن نشانه‌هایی از بیماری، که در مطلبی به طور مفصل آن را بررسی کردیم، خود را بیمار تصور کردید، عملی که به منظور جداسازی خود از بقیه انجام می‌دهید، در واقع ایزوله کردن نام دارد. گفتنی است برای پی بردن به علائم این بیماری تنفسی مرگبار می‌توانید روی لینک ابتدای مطلب با عنوان «ویروس کرونا» کلیک کنید. در این مطلب به طور مفصل، از همه ابعاد، به بررسی کروناویروس جدید پرداختیم.

 

در آن سو، منظور از قرنطینه جداسازی افراد دارای ریسک مبتلا شدن به بیماری محسوب می‌شود. ارزیابی‌های دانشمندان دانشگاه جانز هاپکینز مشخص کرد به طور متوسط، دوره نهفتگی کروناویروس نوظهور، 5.5 روز است، هر چند گزارش‌هایی مبنی بر دوره کمون 14 و حتی 28 روزه نیز شنیده می‌شود! منظور از دوره نهفتگی، فاصله زمانی بین ورود ویروس به بدن تا ظهور نشانه‌های بیماری حاصل از آن است.

 

وقتی یک فرد از نظر ابتلا به کووید 19 پرریسک شناخته شد، به اندازه دوره نهفتگی، وی را قرنطینه می‌کنند. حال این قرنطینه می‌تواند خانگی یا داخل بیمارستان باشد. هدف از این کار، اطمینان از بیمار نبودن وی است. به منظور اطمینان، برای بیماری کووید 19، دوره قرنطینه دو هفته‌‌ای در نظر گرفته شد.

 

قرنطینه خانگی

 

به عنوان نمونه‌ای از افراد پرریسک به منظور درک بهتر، باید به مسافران برگشته از شهر ووهان چین، کانون شیوع ویروس کرونا 2020، یا اعضای خانواده یک مبتلای قطعی به بیماریاشاره کرد. آن‌ها به اندازه حداکثر مدت دوران نهفتگی یعنی دو هفته در محلی جداگانه نگه داشته می‌شوند تا از سلامتشان اطمینان حاصل شود.

 

اما وقتی بیمار بودن یک فرد از روش‌های مختلف همچون گرفتن آزمایش به اثبات رسید، باید وی را ایزوله کرد، یعنی از بقیه دور نگه داشت. مدت زمان قرنطینه، به اندازه حداکثر دوران کمون ویروس کرونا یعنی 14 روز است، اما ایزوله کردن، تا زمان بهبود پیدا کردن بیمار و مخصوصا منفی شدن تست‌های وی، ادامه پیدا خواهد کرد. به عبارتی برای دوران ایزولگی نمی‌توان مدت زمان مشخصی از قبل تعیین کرد.

 

هر کشور روال متفاوتی برای خارج کردن بیماران از حالت ایزوله دارد. به عنوان مثال در کشور چین، وقتی یک بیمار بهبود پیدا کرد و دیگر نشانه‌ای از بیمار بروز نداد، در صورت منفی شدن تست کرونا وی برای دو روز پیاپی، مرخص خواهد شد.

 

روش ایزوله کردن

با توجه به شرایط بحرانی کنونی، بهتر است در هر دو حالت قرنطینگی و ایزولگی موارد زیر را رعایت کنید. در حالت قرنطینه خانگی نیز به صرف تصور به بیمار بودنتان، خود را دور از بقیه نگه خواهید داشت، به همین دلیل همچنان باید برای حفظ سلامت خود و بقیه به نکات بهداشتی توجه کنید.

 

قرنطینه خانگی

 

اکنون در صورتی که تست کرونا فردی مثبت شد، در صورت عدم نیاز به مراقبت‌های ویژه و بستری شدن، وی را به منزل فرستاده و تقاضا می‌کنند تا خود را ایزوله کند. البته در اصطلاحا عامیانه، از وی درخواست خواهد شد تا خود را قرنطینه نگه دارد!

 

دور ماندن از بقیه

رفت و آمدتان در منزل را محدود کرده و در یک اتاق که بقیه تردد ندارند، استراحت کنید. در صورت ممکن سرویس بهداشتی و حمامتان را نیز از بقیه جدا کنید. در قسمت‌هایی که شما رفت و آمد می‌کنید، باید سیستم تهویه مطبوع قوی وجود داشته باشد.

 

دور شدن از حیوانات خانگی

ابتدا تصور می‌شد حیواناتی نظیر سگ و گربه به کووید 19 مبتلا نمی‌شوند، اما تا امروز چند گزارش درباره آلوده شدن حیوانات خانگی به ویروس کرونا منتشر شده است. در صورت اجبار برای ارتباط با آن‌ها حتما در زمان نزدیک شدن ماسک روی صورت داشته و برای لمس بدن، از دستکش استفاده کنید.

 

عدم پذیرش مهمان و پایبندی به قرنطینه خانگی

هیچ فرد مهمانی را به منزل دعوت نکنید. در زمان ایزوله کردن، که بیماری شما به اثبات رسیده است، حتی بهتر است در صورت ممکن سایر افراد منزل از آن خارج شده و تا زمان بهبودی در مکان دیگری حضور داشته باشند.

 

وجدان خود را قاضی کرده و مخصوصا در زمان اطمینان از مبتلا بودن به بیماری، هرگز قوانین ایزولگی را دور نزنید؛ هرگز نباید از منزل خارج شده و در اجتماع تردد کنید. ویروسی که در شما یک بیماری خفیف ایجاد کرده، می‌تواند عامل مرگ افراد دیگر باشد.

 

عدم مراجعه بی‌مورد به بیمارستان

ارزیابی وزارت بهداشت ایران نشان داد نزدیک به 40 درصد موارد ابتلا داخل بیمارستان‌ها رخ می‌دهند. افرادی با تصور ابتلا به کرونا، در حالی که یک آنفلوآنزا یا سرماخوردگی ساده دارند، وارد محیط آلوده بیمارستان شده و در آن جا شک خود را به یقین تبدیل می‌کنند! در صورت عدم بروز تب، سرفه‌های خشک و خسته‌کننده به صورت پیاپی و مخصوصا نفس تنگی، از رفتن به بیمارستان خودداری کنید.

 

استفاده از ماسک

برای افراد بیمار استفاده از ماسک ضروری است. به این ترتیب حین حرف زدن، عطسه یا سرفه ذرات حاوی ویروس از دهانشان به بیرون پرتاب نشده و بقیه را آلوده نخواهند کرد. در زمان عطسه یا سرفه حتما دستمالی جلوی دهان و بینی خود گرفته و سپس آن را مستقیم در یک سطح در بسته بیندازید. به طور مرتب دست‌هایتان را شستشو بدهید تا بعد از مبارزه بدن با ویروس کرونا‌، آن‌ها را مجددا وارد بدن خود نکنید.

 

مجزا کردن وسایل در منزل

لیوان، بشقاب، قاشق و چنگال و دیگر لوازمتان را باید از از سایر اهالی منزل جدا کنید. اگر امکان جدا کردن سرویس بهداشتی وجود ندارد، حداقل از حوله متفاوتی استفاده کنید. بعد از هر مرتبه استفاده از لوازم شخصی‌تان، آن‌ها را با دقت ضدعفونی‌ کنید. میز مطالعه، لپ تاپ، گوشی هوشمند، کتابخانه و هر سطحی که امکان نشستن ذرات حاوی ویروس روی آن وجود دارد را هر روز ضدعفونی کنید.

https://bisungasht.com/mag/home-quarantine/



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 31 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه حقوق 7 ماهش را صرف مبارزه با کرونا کرد

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه حقوق هفت ماه خود را به مبارزه با ویروس کرونا اختصاص داد. بیماری کووید 19 و ویروس عامل آن به سرعت در ترکیه در حال انتشار است.

تور باکو

تور گرجستان

تور وان

تور زمینی باکو

تور دبی

ترکیه از جمله کشورهایی است که دیرتر از سایر نقاط دنیا با ویروس کرونا درگیر شد، اما اکنون تعداد زیادی مبتلا دارد. با توجه به توریستی بودن ترکیه و بسته نشدن مرزهای آن تا چند هفته پیش، عدم گزارش هر گونه مبتلا به بیماری کووید 19 در این کشور برایمان تعجب‌آور بود، اما اکنون می‌بینیم  بیداد کرده و این کشور، در فهرست مناطق دارای بیشترین مبتلا به بیماری تنفسی جدید، در رده نهم قرار دارد. رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به همین دلیل تصمیم گرفت بیش از نیمی از حقوق یک سال خود به را مبارزه با ویروس کرونا اختصاص بدهد.

تور استانبول و دیگر شهرهای ترکیه اصلی‌ترین منبع در‌آمد ترکیه به شمار می‌روند. اکنون که صنعت گردشگری دچار رکود بی‌سابقه‌ای طی قرن اخیر شده‌، کشورهایی همچون ترکیه آسیب زیادی دیده‌اند. رئیس جمهور ترکیه چند روز پیش طی یک کنفرانس خبری از راه‌اندازی یک کمپین به نام «همدلی ملی» خبر داد و گفت شخصا در این کمپین حضور پیدا کرده و هفت ماه از حقوقش را به آن اهدا کرده است. نه تنها رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بلکه اعضای کابینه وی نیز در این کمپین شرکت کرده‌اند.

در مجموع نزدیک به 5 میلیون و 200 هزار لیر معادل 13 میلیارد تومان توسط اعضای دولت کنونی جمع‌آوری شد تا به منظور مقابله با ویروس کرونا در اختیار کمپین همدلی ملی قرار بگیرد. رجب طیب اروغان از همه نمایندگان مجلس، شهردارها و دیگر مسئولان دعوت کرد به این کمپین اضافه شده و به مبارزه با بیماری کووید 19 کمک کنند.

به نظر می‌رسد این کمپین کارایی بسیار خوبی در مبارزه با بیماری تنفسی جدید خواهد داشت. در همان روز برگزاری کنفرانس خبری، رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد افراد خیر در مجموع نزدیک به 11 میلیون دلار به این کمپین کمک کرده‌اند، رقمی که 5 میلیون و 200 هزار لیر اهدایی توسط دولت در مقابل آن تقریبا هیچ است! 11 میلیون دلار در حال حاضر معادل 175 میلیارد تومان ارزش دارد.

https://bisungasht.com/mag/recep-tayyip-erdogan-donate-7-month/



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 30 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

معرفی خیابان نظامی باکو

خرید کردن یکی از جذاب ترین قسمت های سفر به پایتخت آذربایجان است. خیابان نظامی باکو به عنوان یکی از قدیمی ترین خیابان های این شهر اکنون تبدیل به مکانی مملو از مراکز خرید و فروشگاه های لوکس شده است، به طوری که یکی از مقاصد اصلی مسافرانی است که بعد از سفر به شهر قصد خرید دارند.

 

 

همانطور که احتمال حدس زده‌اید، نام خیابان به شاعر پرآوازه قرن ششم یعنی نظامی گنجوی اشاره دارد. تاریخچه خیابان نظامی باکو به سال 1864 بازمیِ‌گردد، اما در گذشته، بسیار طولانی‌تر از آن چیزی بود که اکنون مشاهده می‌کنیم. در آن زمان، خیابان نظامی از غرب تا شرق شهر امتداد داشت.

 

 

اکنون این خیابان مملو از گران ترین اجناسی است که ممکن است در سراسر دنیا وجود داشته باشد! این خیابان از فروشگاه های مختلف، بانک ها و سفارتخانه کشورهای آلمان، هلند، نروژ و اتریش تشکیل می‌شود.

 

 

تاریخچه خیابان نظامی باکو

 

 

بعد از وقوع زلزله‌ای شدید در سال 1859، منطقه شامخای تخریب شد. دولت در زمانی که تصمیم به بازسازی منطقه گرفت تلاش کرد آن را به استان تبدیل کند و در ادامه نامش را باکو نهاد. به همین دلیل کاروانسراها و فروشگاه های زیادی در این منطقه ایجاد شده و شهر رفته رفته رونق گرفت. خیابان در ابتدا ترگوایا نام داشت، چون به عنوان مرکز تجاری شهر شناخته می‌شد. حتی برخی هنوز نیز آن را به همین نام می‌شناسند.

 

 

در سال 1925 نام آن به خیابان محمد فضولی به عنوان شاعری بزرگ تبدیل شد، اما این نام‌ گذاری نیز دوام نداشت، چرا که در سال 1939 و 1940 نام خیابان باز هم تغییر کرد. در نهایت در سال 1962 شاهد نام‌ گذاری آن تحت عنوان خیابان نظامی باکو بودیم.تور استانبول  

تور باکو

تور زمینی باکو

تور گرجستان

تور دبی

تور وان

این خیابان شهرتی جهانی داشته و از لحاظ لوکس بودن و معروفیت هم ردیف معروف ترین خیابان های نیویورک و پاریس است. درست است که با رفتن به خیابان نظامی باکو می‌توانید هر چیزی که مد نظر دارید را پیدا و خریداری کنید، اما نباید فراموش کنید بیشتر اجناس فروشگاه های واقع در این خیابان قیمت فوق العاده بالایی دارند. به طور مشابه، رستوران ها و هتل های آن نیز گران هستند.

 



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

کرونا در کدام کشورها بیشترین مبتلا و کشته را داشته است؟

ویروس کرونا در حال تاخت و تاز در سراسر دنیا است. در این مطلب متوجه خواهیم شد ویروس کرونا در کدام کشورها بیشترین و کمترین کشته و مبتلا را داشته و کدام مناطق در وضعیت بدتری قرار دارند.

 

 

 

ویروس کرونا متاسفانه روز به روز افراد بیشتری را از روی کره زمین حذف می‌کند. در صورت بی‌دقتی، این افراد عزیزان ما خواهند بود، پس بهتر است با وجود آزاردهنده به نظر رسیدن قرنطینه خانگی، دلتنگی برای سفر یا بیرون رفتن و همچنین تمایل برای تشکیل دورهمی با دوستان و عزیزان خود، برای حفظ سلامت خود و آن‌ها تا اطلاع ثانوی این فشار را تحمل کنیم، در غیر این صورت، مرگ تعداد بیشتری انسان، مخصوصا اگر عزیزان و اطرافیان ما باشند، فشار بیشتری، تا آخر عمر، روی وجودمان وارد خواهد کرد. در این مطلب می‌خواهیم متوجه شویم کرونا در کدام کشورها بیشترین مبتلا و کشته را داشته است.

 

وضعیت کرونا در کدام کشورها قرمزتر است؟

برخی کشورها همچون آمریکا و مخصوصا ترکیه، دیرتر از بقیه درگیر بیماری کووید 19 (نام انتخاب شده برای بیماری ناشی از ویروس کرونا جدید) شدند، اما اکنون بیشتر از کشورهای درگیر با آن از ما‌ه‌ها قبل، مبتلا و کشته روی دستشان باقی مانده است.

 

در این مطلب تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای مختلف را بررسی می‌کنیم. از آن جایی که ویروس جدید به سراسر دنیا راه پیدا کرده است، فقط 20 کشوری که بیشترین میزان مبتلا را گزارش کرده‌اند ارزیابی می‌کنیم.

 

این مطلب به صورت مستمر به‌روزرسانی می‌شود. برای اطلاع از آخرین به روزرسانی می‌توانید به انتهای مطلب بروید. به وسیله مقایسه آخرین به‌روزرسانی با آپدیت قبلی متوجه خواهید شد در بازه زمانی بین آن‌ها، میزان مبتلایان و کشته شدگان بر اثر کروناویروس در کشورهای مختلف به چه میزان تغییر کرده است. رقم اول تعداد مبتلایان و رقم قرمز رنگ پشت سر آن، تعداد افراد درگذشته است.

 

 

به‌روزرسانی 13 فروردین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. آمریکا: 189,633 | 4,081
  2. ایتالیا: 105,792 | 12,482
  3. اسپانیا: 95,923 | 8,464
  4. چین: 82,308 | 3,316
  5. آلمان: 71,808 | 775
  6. فرانسه: 52,836 | 3,532
  7. ایران: 44,605 | 2,898
  8. انگلستان: 25,499 | 1,793
  9. سوئیس: 16,605 | 433
  10. ترکیه: 13,531 | 214
  11. بلژیک: 12,775 | 705
  12. هلند: 12,667 | 1,040
  13. اطریش: 10,298 | 128
  14. کره جنوبی: 9,887 | 165
  15. کانادا: 8,591 | 102
  16. پرتغال: 7,443 | 160
  17. برزیل: 5,812 | 202
  18. اسرائیل (رژیم صهونیستی): 5,597 | 21
  19. استرالیا: 4,862 | 19
  20. نروژ: 4,651 | 39

با در نظر گرفتن آمار در همه کشورهای دنیا، تا روز سیزدهم فروردین ماه ویروس کرونا 861,305 نفر را بیماری کرده و جان 42,365 هزار نفر را نیز گرفته است. در نظر داشته باشید بین تعداد مبتلایان و کشته شدگان تعادل وجود ندارد. ممکن است کشوری از نظر تعداد مبتلایان بالاتر از بقیه قرار بگیرد، اما تعداد کشته شده‌های آن به خاطر کووید 19 کمتر از کشورهای قرار گرفته پایین‌تر از آن باشد.

تور باکو

تور استانبول  

به‌روزرسانی 16 فروردین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. آمریکا: 277,953 | 7,152
  2. ایتالیا: 119,827 | 14,681
  3. اسپانیا: 119,199 | 11,198
  4. آلمان: 91,159 | 1,275
  5. چین: 82,518 | 3,330
  6. فرانسه: 65,202 | 6,520
  7. ایران: 53,183 | 3,294
  8. انگلستان: 38,690 | 3,611
  9. ترکیه: 20,921 | 425
  10. سوئیس: 19,606 | 591
  11. بلژیک: 16,770 | 1,143
  12. هلند: 15,821 | 1,492
  13. کانادا: 12,545 | 188
  14. اطریش: 11,524 | 168
  15. کره جنوبی: 10,156 | 177
  16. پرتغال: 9,886 | 246
  17. برزیل: 9,194 | 363
  18. اسرائیل (رژیم صهونیستی): 7,428 | 40
  19. سوئد: 6,131 | 358
  20. نروژ: 5,370 | 59

از سه روز پیش، کشورهای اسپانیا و مخصوصا فرانسه کشته‌های فراوانی گزارش کردند. تعداد کشته شدگان در فرانسه، طی سه روز اخیر، در کمال ناباوری حدودا دو برابر شد و از 3500 نفر به 6500 نفر رسید! نکته بسیار عجیب‌تر درباره آمار چین است. این کشور که در ابتدا کنون شیوع ویروس کرونا جدید بود، طی این سه روز فقط 15 کشته گزارش کرد.

تور گرجستان

وضعیت در ترکیه نیز نا به سامان است. تعداد مبتلایان در این کشور به یکباره جهش پیدا کرد و کشته شدگان آن نیز دو برابر شد. ترکیه خیلی دیر اولین موارد ابتلا به کووید 19 را گزارش کرد، اما اکنون در فهرست کشورهای درگیر با این بیماری، از نظر تعداد مبتلا در رده نهم قرار دارد.

تور زمینی باکو

ویروس کرونا سرکش رو به رو جلو حرکت کرده و روز به روز دست افراد بیشتری را از دنیا قطع می‌کند. بر اساس آخرین آمار رسمی که تا امروز همه کشورهای دنیا ثبت کرده‌اند، تعداد مبتلایان در کره زمین به 1 میلیون و 99 هزار نفر رسیده و حدود 59 هزار نفر در این بین جان خود را از دست داده‌اند. با در نظر گرفتن آمار موجود کنونی، می‌توان گفت نرخ مرگ و میر ناشی از کووید 19 چیزی حدود 18 درصد است! البته دانسته‌های محققان درباره این بیماری هنوز ناچیز بوده و به همین دلیل نمی‌توان با قطعیت درباره موارد مختلف مخصوصا نرخ مرگ و میر صحبت کرد.

https://bisungasht.com/mag/countries-coronavirus/



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

رتبه پاسپورت امارات متحده عربی سه پله دیگر بهبود پیدا کرد. اکنون رتبه این کشور در بین 25 کشوری که مالک قدرتمندترین پاسپورت ها هستند به 22 رسیده است. انتظار می‌رود با گذر زمان این رتبه همچنان بهبود پیدا کند.

 

 

 

در بین کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عرب نشین و همچنین کل کشورهای واقع در خاورمیانه و منطقه شمالی قاره آفریقا، اکنون امارات متحده عربی دارای بهترین رتبه از نظر قدرتمندی و توانمندی پاسپورت است. یعنی کشورهای دیگر ارزش خاصی برای دارندگان پاسپورت این کشور قائل هستند.

 

 

 

اکنون افرادی که پاسپورت امارات متحده عربی را در اختیار دارند می‌توانند به طور رایگان ویزای ورود به 138 کشور دنیا را دریافت کنند. این تعداد برای سنگاپور 162 کشور است. در بین 25 کشور مطرح شده، کره جنوبی و سنگاپور دارای بهترین رتبه از نظر قدرتمند پاسپورت هستند.

 

 

 

رتبه‌ های چهارم و پنجم به ترتیب در اختیار کشورهای انگلستان و ایالات متحده آمریکا قرار دارد. در دنباله آن‌ها شاهد کشورهای سوییس، ایرلند و کانادا هستیم. همانطور که گفتیم در کشورهای حوزه خلیج فارس، بهترین رتبه در اختیار امارات است. کشورهای بعدی این منطقه از نظر قدرت پاسپورت کویت و عربستان بوده و به ترتیب دارای رتبه های 49 و 60 هستند. همانطور که می‌بینید، رتبه آن‌ها با امارات فاصله فاحشی دارد.

 

 

 

فیلیپین و زامبیا در رتبه 68 قرار داشته و دارندگان پاسپورت آن‌ تنها می‌توانند به 63 کشور دنیا به راحتی سر بزنند. در ادامه هند و پاکستان قرار دارند که رتبه آن‌ها به ترتیب 74 و 95 است. تعداد کشورهایی که دارندگان پاسپورت این دو کشور می‌توانند به آن‌ها سفر کنند به ترتیب 57 و 30 است.

 

تور باکو

 

تور زمینی باکو

 

تور استانبول

 

تور گرجستان

 

تور دبی



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

لذیذترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا را در این مطلب خواهید شناخت. با شناخت بهترین غذا های دنیا از این پس می‌دانید در صورت سفر به هر نقطه‌ای از جهان، چه چیزی سفارش بدهید.

 

تور گرجستان

تور زمینی باکو

خوراک، پوشاک و مسکن سه نیاز اساسی انسان‌ها به شمار می‌روند. هر نیاز دیگر بعد از آن‌ها مطرح شده و در صورت نبود این سه مورد، انسان قادر به ادامه حیات نخواهد بود. نباید از اهمیت ترتیب صحیح آن‌ها چشم‌پوشی کرد! خوراک، مهمترین نیاز انسان محسوب شده و بدون آن قادر به ادامه حیات نیست. انسان‌ها بخش قابل توجهی از درآمدشان را خرج شکم کرده و خوردن غذاهای خوشمزه، تفریحی بسیار مهم برایشان محسوب می‌شود. به وسیله شناخت خوشمزه ترین غذاهای دنیا می‌توان این هزینه را بهتر خرج کرد!

 

در ایران، هر فرد عاشق یک غذای خاص است. ممکن است از رسیدن بوی قورمه سبزی، کرفس یا هر غذای دیگر به مشامتان از خود بی‌خود شده و بعد از هر مرتبه خوردن آن، غذای ایرانی محبوبتان را بهترین و خوشمزه ترین غذای دنیا خطاب کنید، اما واقعیت این است که در صورت حتی یک مرتبه امتحان برخی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا محبوب جدیدی پیدا خواهید کرد!

 

معرفی خوشمزه ترین غذاهای دنیا

با در نظر گرفتن تجربه توریست‌ها و گردشگرانی که کل دنیا را گشته‌ و غذاهای مختلف مرسوم در آن‌ها را امتحان کرده‌اند، در این مطلب به معرفی لذیذترین غذاهای دنیا می‌پردازیم. به وسیله آشنایی با این غذاها می‌دانید در صورت سفر به تور استانبول و تور باکو یا تور هر شهر دیگری در دنیا، باید در رستوران‌های آن شهر مستقیم به سراغ چه غذاهایی بروید. این مطلب به صورت مستمر به‌روزرسانی خواهد شد. اگر شما نیز نام غذای بسیار خوشمزه‌ای که در این لیست از قلم افتاده است را می‌شناسید، نام آن را در بخش کامنت‌ها ذکر کنید.

 

پارما هام (Parma Ham)، ایتالیا

خوشمزه ترین غذاهای دنیا - پارما هام

 

در طرد و لذیذ بودن راسته گوسفندی هیچ شکی نیست. هر غذایی که با استفاده از آن درست شود، بی‌نظیر و بسیار خوشمزه خواهد بود. با این حال برخی ترکیب‌ها و غذاها که در آن‌ها از راسته گوسفندی استفاده می‌شود، به شکلی فضایی خوشمزه‌ تر هستند! در ایتالیا، یکی از محبوب‌ترین غذاهایی که با راسته گوسفندی درست می‌شود، پارما هام است.

 

برای پخت آن راسته‌های گوسفندی از قلافی آهنی، لابه‌لای طالبی، آویزان شده و بعد از پاشیدن انواع ادویه‌های محلی، تفت داده می‌شوند. از اهمیت این ادویه‌های محلی در ایتالیا نباید غافل شد، به همین دلیل خوشمزگی پارما هام و قرارگیریش در زمره خوشمزه ترین غذاهای دنیا صرفا به خاطر ترکیب راسته گوسفندی و طالبی نبوده و بدون ادویه‌های مخصوص، دیگر خوشمزگی سابق را نخواهد داشت.

 

پیشنهاد می‌کنیم در سفر به ایتالیا یا مخصوصا حین رفتن به رستوران‌های ایتالیایی در ایران، ترکیه، تایلند یا آذربایجان و دیگر کشورها، حتما آن را امتحان کنید. اغلب، پارما هام را به عنوان یک وعده غذایی اصلی سرو نکرده و این غذا را در قالب انبوهی سالاد یا در قالب یک پیتزا در اختیارتان قرار می‌دهند.

 

گُی کوون (Goi Cuon)، ویتنام

خوشمزه ترین غذاهای دنیا

 

غذاهای تایلندی و ویتنامی زبان‌زده همه توریست‌ها هستند، به طوری که در تور تایلند یا ویتنام، یکی از بهترین تفریح‌ها، خوردن غذاهای متنوع در هر وعده غذایی است! پیشنهاد می‌کنیم در سفر به شهرهای این دو کشور، بخش قابل توجهی از زمان و هزینه‌تان را به خوردن تخصیص بدهید! البته برخی غذاها را بهتر است هر روز تناول کنید. به عنوان نمونه باید به گُی کوون اشاره کرد که در قالب یک سری لقمه تهیه شده و به همین دلیل هر روز می‌توان آن را در قالب میان وعده تناول کرد.

 

مواد تشکیل‌دهنده گُی کوون نان محلی، گوشت کبابی به صورت تکه‌ تکه شده، میگو، برنج و سبزیجات معطر هستند. مواد اصلی که در بالا نام بردیم، در نان محلی پیچیده شده سپس در روغن زیتون تفت داده می‌شوند. این یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا بوده و حتما باید آن را تا پیش از سرد شدن میل کنید، وگرنه اصل لذت غذا را از دست خواهید داد!

 

شبیه به پارما هام که بدون استفاده از ادویه‌های معطر محلی دیگر طعم و مزه بسیار خوشمزه مورد انتظار را نخواهد داشت، گُی کوون نیز فقط در صورت پیچیده شدن در نان محلی معنی پیدا می‌کند! به همین دلیل با کمی پرس و جو، حرفه‌ای‌ترین رستوران‌ها در طبخ این غذا را پیدا کنید.

 

فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo)، ایتالیا

خوشمزه ترین غذاهای دنیا

 

تعداد قابل توجهی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا متعلق به ایتالیا هستند، به همین دلیل در سفر به شهرهای این کشور نیز نباید خوردن انواع غذا را از دست داد! با وجود تعدد غذاهای لذیذ ایتالیایی، فتو چینی آلفردو یکی از بهترین‌ها و محبوب‌ترین‌ها محسوب می‌شود. این غذا از رشته‌های نواری، نمک دریایی و گوشت ‌های کبابی تکه تکه شده تهیه می‌شود.

 

ترکیب کره و پنیر پارمزان در طبخ آن، عطر و طعمی وصف نشدنی به این غذا می‌دهد. نکته بسیار جالب درباره آن برخلاف تعداد زیادی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا طبخ سریع فتو چینی آلفردو است، به طوری که طی یک ربع آماده خواهد شد. به دو شکل می‌توان غذای نام برده را تهیه کرد. آشپزان، فتو چینی آلفردو  را به شکل خامه‌ای تهیه کرده یا به صورت کلاسیک و کاملا سنتی، روی میز قرار می‌دهند.

 

روتی پراتا (Roti Prata)، سنگاپور

خوشمزه ترین غذاهای دنیا

 

روتی پراتا را باید یکی از خوشمزه ترین پنکیک‌های دنیا دانست. به خاطر تنوع مواد مغذی به کار رفته در تهیه آن، در کشور سنگاپور و مالزی، مردم به چشم یک وعده غذایی کامل به آن نگاه می‌کنند. با این حال اغلب افراد مخصوصا توریست‌ها ترجیح می‌دهند روتی پراتا را در صبحانه میل کنند. در پخت آن از انواع شربت استفاده شده و بعد از ترکیب مواد، تفت داده می‌شود. خوردن این نان بسیار مغذی و لذیذ در ابتدای صبح، شما را برای یک روز گشت و گذار شارژ خواهد کرد!

 

فاجیتا (Fajita)، مکزیک

خوشمزه ترین غذاهای دنیا

 

فیله مرغ سوخاری به تنهایی جزو خوشمزه ترین غذاهای دنیا محسوب می‌شود! حال اگر بتوان با سلیقه مکزیکی آن را با موادی دیگر ترکیب و به شیوه‌ای متفاوت طبخ کرد، نتیجه فوق‌العاده خواهد بود. برای تهیه کردن فاجیتا، تکه‌های فیله مرغ سوخاری در کنار گوجه فرنگی تکه تکه شده قرار گرفته و با سبزیجات معطر، به همراه فلفل تند مکزیکی، لا به لای نان سنتی پیچیده می‌شوند. در ادامه آن‌ها را در فر قرار می‌دهند.

 

با وجود تعدد غذاهای مکزیکی، فاجیتا از جمله مواردی است که اغلب رستوران‌ها و اغذیه فروش‌ها در شهرهای مختلف کشور آن را طبخ می‌کنند. توریست‌ها با تماشای رنگ و لعاب فاجیتا، به آن علاقه‌مند خواهند شد. بعد از چشیدن غذا و زدن اولین گاز، علاقه‌تان به آن بیشتر می‌شود!

https://bisungasht.com/mag/most-delicious-foods/



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرها مثل آنتالیا ، کوش آداسی ، بدرم ، وان ، مارماریس یا آنکارا رویت شده است. در حال حاضر، وضعیت کرونا در ترکیه چگونه است؟

تور زمینی باکو

تور زمینی استانبول

 تور استانبول لحظه آخری

تور باکو لحظه آخری  

ویروس کرونا تبدیل به تیتر اول رسانه‌های خبری زیادی شده است. بسیاری از کشورها، درهای خود را روی تعدادی دیگر از کشورها بسته‌اند! در چنین شرایطی آیا سفر به ترکیه ایمن است؟ وب سایت gisanddata.maps.arcgis.com به طور دقیق درباره آخرین وضعیت مبتلایان، کشته شدگان و بهبود یافتگان از بیماری جدید اطلاع‌رسانی می‌کند. بر اساس این آمار، ترکیه نیز از شر ویروس کرونا در امان نبوده و بیماری ناشی از آن، به کشور همسایه‌مان نیز راه پیدا کرده است.

 

 

با این حال سفر به ترکیه هرگز توصیه نمی‌شود. ما نباید تبدیل به ناقل ویروس کرونا در استانبول ترکیه شویم! در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، در خانه مانده و استراحت کنید. اگر علائمتان شدیدتر شد و سرفه‌های خشک نیز بروز کرد، لزوم این کار افزایش پیدا می‌کند. شباهت‌های زیادی بین کرونا ویروس جدید و آنفلوآنزا و سرماخوردگی تشخیص آن را دشوار کرده است، به همین دلیل نمی‌توان دقیق اظهار نظر کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره علائم، راه‌های تشخیص، راه‌های پیشگیری و راه‌های رهایی یافتن از بیماری، به مطلب مربوط به ویروس کرونا که لینک آن در ابتدای مطلب قرار گرفته است مراجعه کنید.

 

البته نه تنها تور استانبول، بلکه همه تورهای مسافرتی در سراسر دنیا کنسل شده و فرودگاه‌های اغلب نقاط دنیا در حالت خاموش فرو رفته‌اند. بهتر است برای فراهم شدن مجدد امکان سفر به سراسر دنیا، اکنون در منزل بمانیم. تا زمانی که ما با کمک به یکدیگر، زنجیره انتقال را قطع نکنیم، وضعیت همینطور بدتر و بدتر خواهد شد.

 

متهم شدن ترکیه به پنهان‌کاری درباره انتشار کرونا

همانند دیگر کشورهای دنیا، سایه گرانی بر سر اقلام مختلف افتاده و مردم از شنیدن اخبار مربوط به شیوع سریع یک بیماری تنفسی جدید در کشورشان نگران هستند. کشورهای مختلف ترکیه را به پنهان‌کاری درباره کرونا متهم کرده‌اند. این کشور شدیدا به توریسم متکی بوده و هر روز هزاران نفر از سراسر دنیا به شهرهای مختلف آن وارد می‌شوند. با این حال تا هفته گذشته، حتی یک مورد مبتلا به ویروس کرونا در استانبول ترکیه یا دیگر شهرهای کشور گزارش نشد.

 

ترکیه روز یازدهم مارس (بیست و یکم اسفند) اولین مورد مبتلا به بیماری کووید 19 را گزارش کرد. یک روز بعد دومین نفر نیز یافت شد. نکته اینجاست که دولت به شدت وضعیت رسانه‌ها را کنترل کرده و تا چند روز پیش، نزدیک به بیست نفر را به اتهام شایعه‌پراکنی درباره وضعیت کرونا در ترکیه دستگیر کرده بود.

 

به‌روزرسانی 28 اسفند 1398

تا امروز بر اساس آمار رسمی، در سرتاسر ترکیه 98 نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و یک نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده است. روز گذشته یعنی بیست و هفتم اسفند ماه، اولین فوتی به خاطر این ویروس مرگبار در ترکیه ثبت شد.

 

در زمان انتشار اولیه مطلب، مرزها هنوز بسته نشده و وضعیت کرونا در سرتاسر دنیا این گونه نبود. در حال حاضر بیماری کووید 19 با سرعتی بسیار بالا در حال گسترش در اروپا است و اسپانیا و مخصوصا ایتالیا را به شدت درگیر کرده است. در دو کشور نام برده، تعداد کشته‌ها تا امروز به ترتیب 600 نفر و 2500 نفر بوده است. این موضوع سبب شد ترکیه شهروندان خود را از کشورهای اروپایی، که اکنون تبدیل به کانون گسترش کرونا شده‌اند، برگردانده و محدودیت‌های شدیدی در رفت و آمدها اعمال کند.

 

اکنون هرگز زمان خوبی برای مسافرت نیست. بهتر است برای حفظ سلامت خود همه برنامه‌هایتان برای گردش کردن را کنار گذاشته و فقط در خانه بمانید. نه تنها سفر خارجی، بلکه کوتاه‌ترین سفر داخلی نیز نباید داشته باشید.

 

به‌روزرسانی 4 فروردین 1399

طی چند روز آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرهای ترکیه به یکباره جهش پیدا کرده و به 1236 نفر رسید. بر اساس اعلام وزارت بهداشت کشور ترکیه، از این تعداد 30 نفر جان باخته‌اند. با توجه به افزایش شدید تعداد مبتلایان به کووید 19 در ترکیه، این کشور یک سری قوانین وضع کرد.

 

به عنوان نمونه افراد سالمند حق خارج شدن از منزل را ندارند. طبق تصمیم وزارت کشور ترکیه، افراد با سن بالاتر از 65 سال نباید از منزل خارج شوند، در غیر این صورت جریمه خواهند شد. مبلغ جریمه برای آن‌ها 3150 لیر در نظر گرفته شده است. البته راهکارهایی برای برطرف کردن نیازهای سالمندان خارج از منزل تعبیه شده است. آن‌ها می‌توانند به وسیله تماس با شماره تلفن‌ 156 مشکلات خود را بیان کنند.

 

پلیس ترکیه بعد از گرفته شدن این تصمیم برای همکاری با وزارت کشور اعلام آمادگی کرد. نیروهای پلیس مایحتاج افراد معلول و ازکارافتاده و همچنین سالمندان را در منزل به آن‌ها تحویل می‌دهند. کافی است آن‌ها با اداره پلیس محل زندگی‌شان تماس تلفنی برقرار کرده و نیازشان را مطرح کنند.

 

به‌روزرسانی 8 فروردین 1399

در مقایسه با چهار روز قبل، تعداد مبتلایان به میزان زیادی افزایش پیدا کرد. اکنون بر اساس آمار رسمی، در کشور ترکیه 3630 نفر به بیماری کووید 19 مبتلا شده و از بین آن‌ها، 75 نفر جانشان را از دست داده است. ترکیه که در ابتدا، در انتهای فهرست کشورهای درگیر با ویروس کرونا قرار داشت، اکنون به نیمه‌های لیست رسیده است.

 

به‌روزرسانی 13 فروردین 1399

آمریکا در ابتدا، تعداد بسیار کمی مبتلا به بیماری کووید 19 داشت، به همین دلیل نیز رئیس جمهور این کشور دونالد ترامپ، آن را جدی نگرفت. اما امروز می‌بینیم این کشور به تنهایی، حدود بیست درصد کل بیماران را به خود اختصاص داده است! امیدواریم چنین اتفاقی برای ترکیه رخ نداده و کشور همسایه و دوست ما بتواند اوضاع را کنترل کند، چرا که طی چند روز اخیر، آمار تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در ترکیه به یکباره جهش پیدا کرد.

 

ترکیه که تا مدت‌ها اصلا در لیست کشورهای درگیر با ویروس کرونا نبود و حتی یک مورد ابتلا به این ویروس را نیز تا چند هفته پیش گزارش نکرد، اکنون به ابتدای فهرست رسیده است! در به‌روزرسانی قبلی در روز هشت فرردین اعلام کردیم ترکیه از انتهای فهرست دارندگان بیشترین مبتلا به کووید 19، به نیمه‌های آن رسیده است. پنج روز بعد، اکنون شاهد قرارگیری این کشور در بالای فهرست هستیم. ویروس کرونا در استانبول و دیگر شهرهای ترکیه با سرعتی بالا در حال انتشار است، هر چند مردم در سراسر این کشور مخصوصا بزرگترین شهر آن، استانبول، به صورت داوطلبانه خود را قرنطینه خانگی کرده‌اند.

 

ویروس کرونا در استانبول ترکیه

 

اکنون در مجموع، 13 هزار و 500 مبتلا به کووید 19 در ترکیه گزارش شده است. از این تعداد 214 نفر جانشان را از دست داده‌اند. وزارت بهداشت ترکیه روز گذشته گفت در طول یک شبانه‌روز اخیر، بعد از آزمایش نزدیک به پانزده هزار نفر مشکوک به کروناویروس، آزمایش 2704 نفر آن‌ها مثبت شده است. در همین بازه زمانی، بیماری کووید 19 جان 46 نفر از ترک‌زبانان را در کشور همسایه‌مان گرفت.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محبوبه

ترکیه در حال برگرداندن پناهجویان از مرزهای یونان است

برگرداندن پناهجویان از مرزهای یونان در دستور کار قرار گرفت. این اتفاق زمانی افتاد که پلیس مرزی یونان، با بدرفتاری و خشونت، از ورود آن‌ها به کشورهای اروپایی جلوگیری کرد.

تور گرجستان

تور زمینی تفلیس

تور باکو

تور زمینی باکو

تور وان

 

 

چندی پیش، عبور پناهجویان از مرکز ترکیه به سمت اروپا شدت گرفت. طی این اتفاق، طی مدتی کوتاه، چند صد هزار نفر از ادیرنه عبور کردند. مقصد این افراد، یونان، بلغارستان و سپس سایر کشورهای اروپایی بود. این اتفاق زمانی رخ داد که ترکیه تهدید خود مبنی بر باز کردن مرزهایش به سوی پناهجویان در صورت عدم دریافت حمایت از اتحادیه اروپا در قضیه ادلب را عملی کرد.

 

افراد زیادی از فرصت استفاده کرده و بعد از رساندن خود به مرزی‌ترین و مهمترین شهر این کشور با استفاده از تور استانبول وارد یونان شدند. البته تعداد زیادی در این میان جانشان را از دست دادند؛ پلیس مرز یونان و ترکیه به شدت با مهاجرت درگیر شدند. انتشار ویدیوهایی از تلاش ماموران مرزی یونان به منظور غرق کردن قایق‌های پناهجویان، اعتراضات نهادهای فعال در حوزه حقوق بشر را در پی داشت.

 

طی چند روز اخیر، آنکارا به کمک پناهجویان گیر افتاده در گذرگاه پازارکوله رفته است. در ادامه باز شدن مرزها با هدف باج‌گیری از اتحادیه اروپا، صدها هزار پناهجو به ادیرنه هجوم بردند تا خود را به اروپا برسانند، اما مرزبانی و گارد ساحلی یونان با خشونت بالا در مقابل آن‌ها سد علم کرد. اکنون تعداد بسیار زیادی از پناهجویانی که پیشتر در کمپ‌هایی در شهرهای مختلف ترکیه حضور داشتند، پس از چند هفته انتظار در گذرگاه مرزی پازارکوله و عدم توانایی برای رساندن خود به یونان و سپس دیگر کشورهای اروپایی، در حال بازگشت به ترکیه هستند.

 

این همه هجوم، اغتشاش و تجمع در حالی است که دنیا با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کند. وزارت بهداشت کشور ترکیه قبل از برگرداندن پناهجویان از مرزهای یونان به آن‌ها هشدار داد اگر به تجمع کردن پشت مرز کشور یونان ادامه بدهند، بیماری کووید 19 را به جان خریده‌اند. دولت کشور همسایه‌مان با در نظر گرفتن وضعیت ویروس کرونا در ترکیه تصمیم گرفت بعد از این که پناهجویان با اتوبوس‌هایی از مرز برگردانده شدند، در مهمانسراهایی برای دو هفته قرنطینه نگه داشته شوند. بعد از اطمینان از سلامتشان، پناهجویان به مکان‌های مناسبی انتقال پیدا خواهند کرد. تعداد افراد در حال بازگشت، بر اساس گفته‌های پلیس مرزی یونان، حدود صد نفر است.

 

کارشکنی‌های ترکیه در بازگشایی مرزها به روی صدها هزار پناهجو در حالی است که این کشور، چند سال پیش، به ازای دریافت کمکی سنگین از اتحادیه اروپا، وعده داد مرزهایش را بسته نگه داشته و از ورود سیل پناهجویان به کشورهای این اتحادیه جلوگیری کند. در سال 2016، ترکیه در پی این توافق، شش میلیارد یورو کمک گرفت و در عوض قرار شد سه میلیون و ششصد هزار پناهجو را اسکان بدهد.



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 14 فروردين 1399 | نظرات ()